Categorieën
Kinderen

Antileesdiptip #4 Adjeno (11) tipt Nog één dag

De Waanzinnige Podcast · ANTILEESDIPTIP #4 Adjeno (11) tipt Nog één dag

Dit is antileesdiptip # 4 de allerlaatste alweer voor deze zomer! Adjeno is op vakantie in Suriname met zijn hele familie! Hij tipt een superspannend boek waarin Finn elke dag dezelfde verschrikkelijke dag beleeft. Namelijk de dag waarop hij een belangrijke voetbalwedstrijd verliest én waarop Tobias – de aanvoerder van de tegenpartij – wordt ontvoerd. Finn is de enige die deze dag steeds opnieuw beleeft en is dus ook de enige die ervoor kan zorgen dat hij tóch wint en dat Tobias niet wordt ontvoerd… maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Boek: Nog één dag
Auteur: Tim van den Berg
Illustraties: Willem van den Oever
Uitgeverij: Condor

Ben jij al lid van de Bibliotheek? Dan kun je dit boek (gratis en voor niets!) verder lezen in de gratis app van de online Bibliotheek. Download de app via de app store en lees verder op je telefoon of tablet. Of check of het boek op de plank staat bij een bibliotheek bij jou in de buurt.

Wist je dat lid worden van de Bibliotheek gratis is voor iedereen onder de 18 jaar? Goede deal hè? Je hoeft alleen even naar je lokale bibliotheek te gaan, paar formuliertjes invullen en een wereld vol boeken gaat voor je open. Neem wel even één van je ouders en een legitimatiebewijs mee.

Deze aflevering is gemaakt door Studio Popcorn, in opdracht van de KB, de nationale bibliotheek.