Podcast. Hoe dan?

Ten eerste: podcasts luisteren is gratis en het is heel erg makkelijk.

  1. Ga naar je podcast app op je telefoon
  2. Zoek op De Waanzinnige Podcast
  3. Klik op ABONNEER

En luisteren maar! (Onze podcasts duren ongeveer 10 minuten!)

Toch nog lastig?

Apple Podcasts (voor iPhone / Apple): Zoek op Apple Podcasts op je telefoon. Installeer. Zoek in deze app op De Waanzinnige Podcast via het zoekveld rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op De Waanzinnige Podcast. Je bent nu op de podcastpagina van De Waanzinnige Podcast. Klik hier op ABONNEER. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

Stitcher (voor alle andere telefoons / Android): Download de app in de Google Play Store. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categorieĆ«n zoeken bij ‘browse shows’. Bij ‘international’ staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op ‘De Waanzinnige Podcast’. Voeg De Waanzinnige Podcast toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen te ontvangen.

Spotify (voor iPhone / Apple en Android): Open de Spotify app en ga naar ‘bibliotheek’. Onderaan het lijstje met dingen als ‘afspeellijsten’ en ‘artiesten’ staat ‘podcasts’. Klik hier op en zoek op de Waanzinnige Podcast. Let op! Spotify moet in de online modus staan om een show uit te zoeken.

Nog steeds niet gelukt?

Luister dan gewoon via de homepage van deze website!