Podcast. Hoe dan?

Luister via onze website

Op onze homepage staan alle afleveringen voor je klaar. Ook hebben we voor elke aflevering een eigen pagina met meer tips. Je kunt de podcast op deze manier luisteren via het digibord (zie filmpje) of op een tablet of computer.

Of via de podcastapp op je telefoon!

Veel mensen luisteren naar podcasts via een podcastapp op hun telefoon. Dan kan je meer podcasts luisteren. Bijvoorbeeld Dokter Corry of Wetenschapje (voor kinderen) of De Grote Vriendelijke Podcast (voor volwassenen).

Wil jij dat ook?

  1. Ga naar je podcastapp op je telefoon
  2. Zoek op De Waanzinnige Podcast
  3. Klik op ABONNEER

En luisteren maar! (Onze podcasts duren max 10 minuten!)

Tip!

Heb je slecht internet? Je kunt in de podcastapp ook afleveringen downloaden. Dan kun je ze opslaan op je telefoon en luisteren wanneer je maar wil, ook op plekken zonder internet.

Toch nog lastig?

We hebben de belangrijkste podcastapps voor je op een rijtje gezet.

Apple Podcasts (voor iPhone / Apple): Zoek op Apple Podcasts op je telefoon. Installeer. Zoek in deze app op De Waanzinnige Podcast via het zoekveld rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op De Waanzinnige Podcast. Je bent nu op de podcastpagina van De Waanzinnige Podcast. Klik hier op ABONNEER. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

Stitcher (voor alle andere telefoons / Android): Download de app in de Google Play Store. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categorieën zoeken bij ‘browse shows’. Bij ‘international’ staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op ‘De Waanzinnige Podcast’. Voeg De Waanzinnige Podcast toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen te ontvangen.

Spotify (voor iPhone / Apple en Android): Open de Spotify-app en ga naar ‘bibliotheek’. Onderaan het lijstje met dingen als ‘afspeellijsten’ en ‘artiesten’ staat ‘podcasts’. Klik hier op en zoek op de Waanzinnige Podcast. Let op! Spotify moet in de online modus staan om een show uit te zoeken.