De Waanzinnige Vakantieworkshop

voor bibliotheken

Boek nu! De Waanzinnige Workshop in de klas

Heeeeeee leesconsulent! Moet je horen, we hebben een speciale aanbieding voor je: De Waanzinnige Vakantieworkshop!

Wat is het?

Een actieve workshop vol luister- en leesplezier. Met deze workshop inspireer je kinderen om tijdens zomervakantie te blijven lezen en stimuleer je ze om terug te komen naar de bibliotheek. Met onze silent-disco koptelefoons op swingen we de pan uit op zonnige hits, doen we een ren-je-rot-zomerquiz en vliegen ondertussen de anti-leesdiptips, boekentips en podcastfragmenten je om de oren. Ook zetten we het zomeractiviteitenaanbod van jouw bibliotheek flink in het zonnetje.

Na afloop gaan de kinderen, maar ook jij en je collega’s met een koffer vol inspiratie weer naar huis. Of naar het strand, net waar je zin in hebt…

Voor wie? En wanneer?

De workshop is gemaakt voor kinderen uit groep 5 t/m 7 die met hun klas op (ruil)bezoek komen in de bibliotheek. Daarnaast zie je als leesconsulent hoe leuk het is om De Waanzinnige Podcast in te zetten in de klas. Dus nodig al je collega’s uit om erbij te komen zitten (en mee te dansen!).
LET OP: Deze aanbieding geldt van 28 mei t/m 19 juli 2024. Dus wees er snel bij. En neem je voor 20 mei contact op? Dan krijg je extra korting!

Mail om te boeken of voor meer informatie naar: roos@dewaanzinnigepodcast.nl

Wat kost dat?

Voor slechts €525,- (ex btw) kun je maximaal 4 groepen inplannen, en al je collega’s uitnodigen. Maar let op: neem je voor 20 mei contact op? Dan krijg je een extra korting! Een dag met 4 groepen* kost je dan maar €500,- (ex btw). Voor die prijs krijgen alle kinderen ook een boekenlegger en een sticker.

* de prijs van de workshopdag blijft hetzelfde, of je nu 2, 3 of 4 groepen inplant.